Papa öröksége – szenvedély, ami sosem múlik el

A nagypapám vezetett be a horgászat világába. Minden évben alig vártam a nyári szüneteket, amikor is a szüleim leküldtek hozzá a Tiszához, mi pedig egész nyáron csak pancsoltunk és horgásztunk. Én gyümölcslevet ittam, a nagypapám pedig pipázott. Egyszerűen imádtam ezeket a nyarakat, a mai napig a legkedvesebb emlékeim közé tartoznak, az ekkoriban készült képeket rendszeresen mutogatom a gyerekeimnek mindenféle alkalomkor, hogy „bezzeg az én időmben…”. Sok év eltelt azok óta a nyarak óta. A nagypapám meghalt, én felnőttem, a gyerekeim is szinte már felnőttek. A sok év alatt sok minden változott. Más világban élünk már, a fiatalok is máshogy nőnek fel, az internethálóba ragadva, de számomra egy valami változatlan maradt ezekben az időkben is. A nagypapám emléke és a kettőnk horgászat iránti szeretete.

Mára már egy horgászboltot üzemeltetek, ez volt az álmom. Kár, hogy a papa már nem láthatta ezt, de így is nagyon büszke és boldog tulajdonos vagyok. Az igazság az viszont, hogy a bolt kezd elöregedni. A nyílászárók már elég régiek, és nagyon behúz a résekben a kosz, ami nem vet túl jó fényt az üzletre a vásárlók szemében. Tervben van a felújításuk, de sokat kell még rá félrerakni ilyen infláció mellett. Egy horgászpajtásomnak meséltem a problémát, akivel hétvégente eljárunk pecázgatni, sörözgetni, meg beszélgetni. Miután mindent elpanaszoltam neki, azt mondta nézzem meg a Greenway Kft. honlapját, azon belül meg kattintsak a Bérelhető gépek fülre.

Vasárnap, miután hazaértünk a tanácsot megfogadva le is ültem a gép elé. A Greenway Magyarország Kft., mint kiderült egy takarítógépek bérlésével foglalkozó cég, vagyis az a fő profiljuk, hogy akik nem akarnak vagy nincs lehetőségük nagyobb teljesítményű, gyors mégis alapos takarításra alkalmas gépeket venni, azoknak biztosítanak erre lehetőséget saját eszközeikkel. Az érdeklődésemet abszolút felkeltette a honlap, így mielőtt bármit is elolvastam volna, rögtön a bérelhető gépek részhez ugrottam.

Bérelhető gépek

Elég sok volt az opció – ráülős gép, ráállós gép, gyalogkisérős vagy seprőgépek, ráülős porszívók és kisgépek. Tehát hat kategóriára voltak szedve a gépek, ezeket kellett nekem mind átböngésznem. Valójában egészen izgatott lettem, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokféle gép van, és mindegyik másra képes. A különböző kategóriákba és aztán géptípusokba belépve nagyon jól kifejtett, részletes információkupac fogadott. Azt vettem észre, hogy a Greenway csak egyfajta márkájú takarítógéppel dolgozik, ami szintén nagyon biztató volt számomra. Általában olyankor szokott erre példa lenni, amikor valahol már kitapasztalták, hogy mi az, ami jól beválik. Nem csoda, ha volt erre idő, a cég 2010 óta működik töretlenül, és a referenciáit nézve rengeteg nagy nevű céggel is dolgozik együtt, ami szintén nagyon impresszív volt. Ha nekik bevált, akkor az én kis horgászboltomban is tökéletes lesz!…

A termékleírásokat elég gyorsan át lehet böngészni ahhoz képest, hogy milyen sok információt közölnek benne. Ennek az oka, hogy az oldal az érdeklődő helyett már rögtön egy táblázatban gyűjti össze azokat a technikai és műszaki adatokat, amit a legtöbb ember összehasonlítana a választásnál, pont ugyanúgy, ahogy egy telefonnál. Tehát az oldal nagyon logikusan és tudatosan van szerkesztve, ami szintén arra enged következtetni, hogy professzionális céggel van dolga az embernek. Meg persze az sem hátrány, hogy az ember gyorsan túlér minden fontos részen és képes hamar megtalálni a számára legmegfelelőbb bérelhető gépet. Miután döntöttem, hogy melyik típust szeretném, gyorsan átolvastam még az általános információkat, mely érintette a bérlés előnyeit, valamint a full szerviz koncepciót is. Már eddig is tudtam, hogy a Greenway bérelhető gépei lesznek a megoldás a problémámra, de a további olvasás még inkább megerősített ebben. Kattintottam egy utolsót, hogy az „Elérhetőségek” fül alatt meg tudjam nézni a cég telefonszámát és e-mail címét, majd még aznap este írtam nekik. Azóta is mindenkinek a Greenwayt ajánlom, akinek hasonló problémája van.