Nem volt kedvem az alagsorban pecázni, inkább vízszerelőt hívtam

Egyszer láttam egy fura videót, amiben egy ember ült a házának ablakában, egy pecabotot lógatva a saját nappalijába, ahol a méteres vízben halak úszkáltak. Mindezt a legnagyobb nyugalommal tette. Mi is jártunk hasonlóképpen bár én nem voltam nyugodt és a horgászbotot sem kerestem elő. Ennek ellenére soha nem felejtem el az esetet. Otthon voltam a pár hetes újszülött kisbabánkkal, amikor hajnalban felkeltem, hogy tápszert készítsek neki. A konyhába kiérve valahonnan hallottam, hogy ömlik a víz, de úgy, mint amikor valaki éppen a fürdőkádat engedi tele.

Gyorsan körbejártam a házat, sehol sem volt semmi, ezért lementem az alagsorba. Szerencsétlenségemre túl gyorsan, még a villany felkapcsolása előtt léptem be a helyiségbe így a bolyhos, világoskék szobapapucsommal a bokáig érő jéghideg vízben landoltam. Nagyon meglepődtem, de gondoltam már úgyis mindegy, megnézem akkor, honnan is jön a víz. Az egyik cső az illesztésnél megrepedt onnan folyt, így gyorsan el is zártam a legközelebbi csapot. Nagy megkönnyebbülésemre a víz elállt.

Gyorsan szóltam a férjemnek, aki nagyon „örült” a hajnali, kellemes ébresztőnek. Én visszamentem a házba a gyerekekhez, később hívtam a biztosítót. Ő hozzáfogott felszedni a rengeteg vizet és szerelőért telefonált. Annyiból volt viszonylag könnyű dolgunk, hogy tudtuk, honnan kerítsünk profi szakembert gyorsan és korrekt áron. Ilyen esetekben mi mindig a VizGazFutesSzerelo24 szolgáltatásait vesszük igénybe. Nekünk még soha nem okoztak csalódást, ha víz-, gáz- vagy fűtésszereléssel kapcsolatos problémákkal kerestük meg őket.

Ha csepeg a csap, vizesedik a fal, eldugult a WC vagy csőtörés van, mi mindig őket értesítjük, több dolog miatt is. Ügyeleti rendszerben, 0-24 óráig dolgoznak, így a nap bármely szakában lehet őket hívni, vagy visszahívást kérni, akár éjszaka is. Ha nagyon súlyos problémával állunk szemben, amelynek az elhárítása nem várhat, egy órán belül kiérkeznek. A tanácsadásért nem számítanak fel felárat és amennyiben munkavégzés történik a kiszállás is ingyenes. Ez csak néhány az ezen felül még számtalan okból, amiért mi mindig a VizGazFutesSzerelo24-et választjuk.

Ez, egy több mint 30 éve működő, ennek okán tapasztalt, profi vállalkozás, ami a víz-, gáz-, és fűtésszereléssel kapcsolatos szervizelési, javítási, telepítési, kiépítési szolgáltatásokat választotta profiljául. Budapest bármely kerületében és Pest megye bármely településén végzik munkájukat.

Dugulás, lefolyótisztítás, csőtörés a VizGazFutesSzerelo24 -nek nem probléma. De ha a WC tartály szerelésre, cserére szorul, én akkor is mindenkit arra biztatok, hogy csak őket keressék. Tudnak segíteni akkor is, ha mondjuk elromlott a bojler vagy a kazán,  vagy éppen a radiátorainkat szeretnénk cseréltetni.

Képzett szakembergárdával és korszerű eszközökkel dolgoznak, melyekkel gyors és hatékony megoldást kínálnak az elvégzendő feladatokra. Régi, de megbízható gázkészülékek javításában is otthon vannak éppúgy, mint a legmodernebb, számítógéppel vezérelhető eszközök javításában. Honlapjukon számtalan kazán-, termosztát-, gázbojler- és konvektor márkát felsorolnak, amelyek szervizelésében és javításában széleskörű tapasztalattal rendelkeznek.

A VizGazFutesSzerelo24 honlapja egyébként nagyon információdús, ennek ellenére letisztult, szép és áttekinthető. A laikus ember számára is közérthetően magyarázza el speciális tevékenységük jellemzőit.

Nekünk csak jó tapasztalataink vannak az általuk végzett szolgáltatással kapcsolatban, pedig nem egyszer hívtuk már őket. Gyorsan, pontosan és korrekt áron dolgoznak, és fontos nekik, hogy ügyfeleiket magas színvonalon szolgálják ki.

Nem történ ez másképpen ezúttal sem. Estére a csőtörést megjavították, az alagsort kiszárítottuk, a munkavégzésről készült számlát pedig el is küldtem e-mailen a biztosítónak, akik megkezdték a benyújtott kárigényünk feldolgozását.

Nem lett horgászparadicsom az alagsorból, de valahogy nem is bántam.