Egy játékbolt raktárának titkai

Óriási társasjáték rajongó lévén, a karácsony a kedvenc ünnepem, mert ilyenkor van az egész, nagy család együtt, és ez remek lehetőséget ad arra, hogy egy kiadós társasozást rendezzünk. Rendszerint nagyon jól is sikerülnek nálunk az ünnepek, mert ez mindig nagyon sok izgalmat és nevetést hoz a hangulatba.

A társasozás iránti rajongást a legjobb barátom ragasztotta rám még gyerekkorunkban, ugyanis azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Ő ezt a megszállottságot egészen addig vitte, hogy ma egy nagy játékbolt tulajdonosa és vezetője, ami természetesen nekem nagyon jó, hiszen mindig értesülök a legújabb játékokról, és nagyon sokszor kaptam is már ajándékba tőle, szóval így én meg a családom el vagyunk látva társasjátékkal mindenkorra.

Gyakran van, hogy elmegyek meglátogatni őt, és a legtöbb idejét a raktárban tölti, tulajdonképpen az irodája is ide van berendezve. Mindig elámulok azon a sok klassz dolgon, ami ott egyszerre van felsorakoztatva a polcokon, és amiért gyerekkoromban éltem-haltam. Igazából még most is, de egyértelműen a társasokon van a hangsúly.

Az a rengeteg játék hatalmas polcokon van elhelyezve, amelyek mind nagy teher elbírására vannak tervezve. Ilyeneket találhatunk tulajdonképpen bármilyen raktárban, raklapos állvány alapon készült polcok, kimondottan raktári árukészlet elhelyzésére. 

Sosem gondoltam volna, hogy a barátom egyszer egy ilyen nagyságú tervet megvalósít, egészen egyszerűen azért, mert soha nem beszélt arról, hogy lennének ilyen álmai, hirtelen jött neki az ötlet.

Érdekes módon, azt mondta, hogy éppen a polcrendszer kialakítása jelentette neki a legnagyobb kihívást, azaz hogy megfelelő termékeket és szolgáltatót találjon a raktár kialakításához, hiszen a játékok nagyon kényes dolgok, és nem mindegy, hogy hogyan tárolják őket. 

Nagyon megkönnyebbült, amikor ráakadt a Rackinglogra (rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/), ők ugyanis a legprofibbak ezen a téren, azon felül, hogy szuper, igen nagy terhelhetőségű és strapabíró termékeik vannak.

Nagyon sokféle polcrendszer forgalmazásával foglalkoznak, úgy mint statikus, drive-in, push back, lifo, fifo, gördíthető, többszintes, önhordó, kereskedelmi polcrendszerek. De mindezek mellett karos állványrendszer, galéria rendszer kialakításával is foglalkoznak, ugyanis nem csak forgalmaznak, hanem igény esetén a polcrendszerek testreszabását és telepítését is vállalják. Árajánlatot a honlapjukon keresztül lehet kérni tőlük: http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/.

A honlapjuk nagyon könnyen áttekinthető és informatív, ami könnyűvé teszi az eligazodást, amennyiben bárkinek arra lenne szüksége, hogy hasonló polcrendszert szereltessen be. Képzelem, hogy nemcsak raktárakban lehet szükség ilyen jellegű rendszerekre, mert ezek a könnyű áttekinthetőséget lehetővé tevő polcrendszerek akár egy családi házban is jó szolgálatot tehetnek – nyilván sokkal kisebb volumenben beszerelve.

Természetesen ezen a téren is széles választék áll rendelkezésünkre, a honlapon (http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/) a polcok méreteiről és árairól is tájékozódhatunk. 

A magasság tekintetében 200-1200 cm-ig, a mélységet illetően 50-150 cm-ig, szélességben pedig 90-400 cm-ig válogathatunk a polcok közül. Persze mindenről további információkat és részletesebb tájékoztatást kaphatunk, ha kapcsolatba lépünk a céggel, ami igen egyszerű, a weboldalon keresztül, bal oldalt rögtön megtalálunk minden elérhetőséget.

Nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni egy üzlet fenntartásához, amikor bemegy vásárolni, pedig a tárolás nagyon fontos elem minden boltban, és nagyon fontos a legjobb eszközökkel, megfelelő kialakítással ellátni az üzletet. Különösen a játékboltban. Eszembe sem jutott volna, hogy problémát jelenthet egy polcrendszer kiépítése és karbantartása, mégis sokat panaszkodott nekem annak idején a barátom, amiért ilyen nagyságú raktár felszereléséhez nem talál olyan szolgáltatót, amely mind a termék minősége, mind a beszerelés-alakítás tekintetében megbízható lenne.

Nagyon boldog vagyok, hogy jelentős nehézségek árán a legjobb barátomnak sikerült megvalósítania az álmát, és nemcsak azért mert mindig meglep valamivel a boltjából, hanem azért is, mert újra bizonyosságot nyertem afelől, hogy ha az ember igazán akar valamit, azt el is érheti. Ez az a küzdőszellem, amit mindig is csodáltam benne, ami bennem is megvan, és amivel a mai napig játsszuk egymással vagy egymás ellen a kedvenc társasunkat is.