Ma nem csak gyereknap van, magamat is megleptem valamivel

Elérkezett a gyereknap. Kisfiam imádja ezt a napot, ugyanis van egy szokásunk. Minden évben apa és fia együtt elmennek a játékboltba, és kisfiam Samu választhat bármit magának gyereknap alkalmából. Ez idén sem volt másképp. Felkerekedtünk gyereknapon, Samu nagyon lelkesen indult útnak, ahogy én is. Az első játékboltnál meg is álltunk, Samu be is rongyolt és az építőkockás játékokig meg sem állt. Mostanában ez otthon a sláger. Mindent felépít, ami mozdítható; összegyűjti, és épít belőle házat, várat, várost, birodalmat. Így hamar meg is volt a döntés. Amint hazaértünk, Samu fiam el is kezdett építeni. Mikor megkérdeztem, mit épít, azt felelte, lakóautót.

Itt villámcsapásként ért a felismerés, hogy elfelejtettem invertert venni a lakókocsinkba és jövő szombaton utazunk el. Meg is nyitottam a Best Markt webshopot, ugyanis bíztam benne, hogy ott kapható ilyesmi, mert sok más elektronikai terméket rendeltünk már a Best Marktról, és nagyon elégedettek voltunk mindig.

Ez most sem volt másképp, mert az autó és GPS termékkategóriák közt volt az inverter, mint részkategória, méghozzá nem is kis kategória, mert 66 féle termék közül tudok választani. Be is csillagoztam ezt az oldalt, és a https://www.bestmarkt.hu/auto-gps/inverter-c735 linket továbbküldtem a feleségemnek.

Részletes leírás van az inverterekről az oldalon, hogy könnyebb legyen választani annak is, aki nem ért ehhez cseppet sem. Segítenek, elmagyarázzák mi is ez a szerkezet, és mi alapján érdemes választani. Szerencsére én értek ezekhez a feszültség átalakítókhoz, mivel egy autókereskedésben dolgozom. Röviden az inverter egy olyan készülék, ami az autóban az egyenáramot, amivel az akkumulátor működik képes átalakítani alternatív árammá, amivel pedig a többi elektronikai eszköz működik. Így ha laptopot, elektromos szerszámot akarunk használni utazáskor, akkor van szükség ilyen átalakító inverterre.

A weboldalon nagyon széles skálán mozognak az inverter árak. Én egy közép árkategóriásat gondoltam venni. Minden termékhez jár minimum egy év garancia, ezzel nem kis bizalmat keltve a vevőkben. Mielőtt feleségemmel döntünk, mindenképp el fogom olvasni a vásárlói véleményeket. Abban biztos vagyok, hogy az oldal által javasolt olyan top márkák közül fogunk választani, mint például a Cyber Power, a Green Cell vagy a Nedis. Ezen kívül nekünk magas teljesítményű gépre van szükségünk, ami minimum 1000 W-ot jelent, és 12 vagy 24 V legyen a bemeneti feszültség. Szerencsére lehet szűrni a rengeteg termék közül, hogy csak a számomra relevánsakat mutassa. Így hamarabb meg fogjuk találni a megfelelőt.

Feleségem este, amikor hazaért nagyon lelkes volt. Azt mondta megnézte a https://www.bestmarkt.hu/auto-gps/inverter-c735 linket, amit küldtem, és örült, hogy nem felejtettem el az invertert. Mondtam, hogy ezt csak és kizárólag a mi kis Samu fiunknak köszönheti, mert ő juttatta eszembe, amikor elkezdett lakókocsit építeni.