A megunhatatlan héliumos lufi

Van egy játék, amivel minden korosztály el tud szórakozni, függetlenül attól, hogy egyetemet végzett, vagy csak az általánost fejezte be, hogy mérnök, vagy bölcsész, férfi vagy nő – ez pedig a megunhatatlan héliumos lufi. Minden rendezvényen ott van, és bárhol elszabadul, nagyon hamar talál olyan embert, aki vagy pattogtatja, vagy kinyitja, és kiszívja belőle a héliumot, hogy vicces hangon beszélhessen.

Persze más olyan játék is van, amivel akár a felnőttek figyelmét is fel lehet kelteni, de ilyen biztos, egyszerű és olcsó választást nem igazán tudunk még. Ezért is lehet a mi játékboltunkban is kapni, sőt, ezért mentünk tovább egészen addig, hogy már a hélium palack töltéséhez is megpróbálunk profi partnert keresni, akit bátran hívhatunk mindig mi is, és ügyfeleinknek is ajánlhatunk.

Komoly problémát okozott ugyanis régen, hogy a legtöbben egy héliumos lufit csak felfújva tudnak megvenni, mivel otthon nincs hélium palackjuk, amiből gázt engedhetnének bele. Sima oxigént használva pedig minden móka elvész, amiért alapból fizetni akarunk. Erre pedig az volt az első megoldásunk, hogy mi magunk is vásároltunk egy héliumos gázpalackot, amivel az ilyen kéréseket a boltban ki tudjuk elégíteni.

Később jöttünk csak rá, hogy a gyakori vásárlások miatt annak is alaposabban utána kellett volna járnunk, hogy hol tudjuk megoldani a hélium palack töltését, hisz minél több ügyfél tudja meg, hogy ilyen szolgáltatásunk van, annál többen veszik igénybe – jó lehetőség a bolt felvirágoztatására. Ehhez azonban az is kell, hogy amikor odajönnek ilyen kéréssel, ne mondjuk az, hogy éppen ki van ürülve a gázpalackunk.

Sikerült is hozzá találni egy olyan céget, aki vállalja, hogy a hélium palack töltését biztosítja, így viszonylag biztosak tudtunk lenni abban, hogy ezt a problémát megoldjuk. Mindig cserepalackkal dolgoztunk, hogy legyen egy a raktáron, hogyha váratlanul fogyna ki a gáz: ilyenkor csak megcseréltük a kettőt, és a töltést akkor végeztük el, amikor valaki ráért. Persze emiatt a hélium palack tárolása lépett előtérbe úgy, mint új probléma, de mivel a raktárunkba van helyünk egy ilyen megoldására, ezzel igazából nem volt probléma.

A következő leküzdendő feladat akkor állt elő, amikor a vásárlók elkezdtek az iránt érdeklődni, hogy ő maguk hol szerezhetnének be ilyen héliumos palackot. Ez leginkább nagyobb rendezvényszervezőknél, vagy különböző bálok, események, esküvők esetén volt lényeges kérdés, amikor a hélium palackra azért is szükség van, mert a rendezvény közben is kellhet új lufikat feltölteni. Az is előfordult, hogy valaki hetekkel előre meg akarta venni a lufikat, és így nem tudtuk mi felfújni, hanem mindenképpen kellett saját hélium palack. Sőt, volt olyan, aki egyenesen hélium palack töltésért jött hozzánk!

Itt azt a döntést kellett meghoznunk, hogy eléggé megbízunk-e a minket ellátó cégben ahhoz, hogy őket javasoljuk másoknak is. Eddigi tapasztalataink alapján persze ez így volt, de még jobban éreztük magunkat, amikor megnéztük a honlapjukat, és megállapítottuk, hogy tényleg olyanokkal van dolgunk, akik profiként végzik a munkájukat. Egyrészről, szinte minden fajta gázpalack megtalálható volt náluk, így hélium palack töltés mellett sok mással is szolgálhatnak. Másrészről, ami még jó volt, és mi is tudtunk róla, az az elérhető házhozszállítás, amit bátran javasolhattunk a többi ügyfélnek is.

Így aztán azóta, ha valaki segítségért fordul hozzánk, úgy palack vásárlásra, vagy hélium palack töltésre is a saját ismerőseinket tudjuk ajánlani – ilyen formán már szinte minden problémáját megoldjuk az ügyfeleinknek, ami a héliumos lufikhoz kapcsolódhat. Nekik már csak annyi a dolguk, hogy vásárlás után jól érezzék magukat, legyen szó akár gyerekekről, akár felnőttekről.