Megtaláltam álmaim lakását a netes apróhirdetések között

Emlékszem, amikor még gyerek voltam, mennyire egyszerű volt minden. Akkor olyan házakat terveztem, amilyeneket csak ki tudtam találni. Volt abban minden. Medence, 10 szoba, minden, amit csak akartam. Aztán a számítógép megjelenésével tini éveimben már a gépen is meg tudtam tervezni a házakat, amiket gyerekként kitaláltam, most pedig napról napra csak irkálom be a keresőmezőbe, hogy eladó lakás Budapest, ugyanis új lakásba szeretnék költözni. Éppen időszerű, le fog járni a bérleti szerződés, és ugyan szó nélkül meghosszabbíthatnám, mégis most saját lakást szeretnék! Már egészen kisgyerekkorom óta ez az álmom.

Úgy néz ki, hogy meg is találtam a megfelelőt. Az oldalt, ahol találtam, az egyik ismerősöm ajánlotta, aki maga is nem olyan rég vett lakást. Neki is hamar meglett a kiválasztottja, ami nem csoda, hiszen a nextapron, ahol én is nézelődtem, rengeteg apróhirdetést böngészhet végig az ember, a bőség zavarában való eligazodást pedig az amúgy nagyon jó kis szűrők segítik. Hiszen minek mutasson nekem az oldal 200 milliós lakásokat, ha nyilván nincsen annyim? Mindig beállítok egy nagyon maximum keretet, amit még hajlandó vagyok kifizetni, na meg persze a városrészt is mindig kiválasztom.

Amúgy már én is hallottam erről az oldalról, de sosem gondoltam volna, hogy lakások is vannak rajta! Kicsit meglepett, mikor ajánlották, de mikor jobban beleástam magam a keresgélésbe, akkor megértettem, miért itt keresett. Mindig csak magánszemélyekkel találkoztam, mindig mindenki nagyon kedvesen körbevezetett a lakáson, és mostanra sikerült megtalálnom azt, ami igazán nekem való.

Régen amúgy már vásároltam itt egy videó lejátszót, mikor megtaláltam a régi videókazettáimat a szekrényben. Igazi nosztalgiázás volt, mikor végre újra nézhettem gyerekkorom elfeledett kedvenceit.

Ezért szeretem az ilyen oldalakat, mert azok a dolgok, amik másoknál csak a port fogják, valakinek igazi kincsnek számítanak! Mint nekem az említett videó lejátszó.

Persze a lakás egy kicsit más tészta, de szerencsére azt is hamar találtam, ráadásul olyat, ami minden szempontból megfelel és az ára is jó volt. Nagyon várom, hogy végre beköltözhessünk!