Kismama fotózás szabadban, egy profi művésszel

A férjemmel mindketten imádjuk a szabadtéri sportokat, mint például az íjászat, vadászat és a horgászat. Szeretünk aktívak lenni és minél több időt a természetben tölteni, ami mostanában kismamaként nem olyan könnyű. Legszívesebben mindig csak az ágyban lennék a pihe-puha takaróm alatt, édességeket rágcsálva. Férjemnek viszont más terve volt a következő napokra, ugyanis talált egy jó fotóst, aki elkészíti majd a babaváró fotóinkat. Az időpontot már egy hónapja lefoglalta, a helyszínt pedig közösen döntöttük el. A kedvenc parkunkat választottuk, hisz úgy gondoltuk, hogy a kismama fotózás szabadban a legjobb.

A fotós neve Szoboszlai Krisztina, és ajánlom, hogy látogasd meg te is az oldalát, ha érdekel a téma. Velünk hihetetlenül kedves volt, és két ilyen átlagos emberről, mint mi, több mint 30 darab varázslatos képet tudott alkotni. Ezt nevezem tehetségnek! Ráadásul a fotózás alatt igazi sztároknak érezhettük magunkat. Kriszti mindent megtett azért, hogy jó hangulatban teljen a délután. Mint már említettem, a kismama fotózás szabadban történt, amihez kellett némi szerencse is az időjárással. Délelőtt még felhős volt az ég, és esett is egy keveset. Viszont délutánra kisütött a nap, és gyönyörű fényviszonyokkal tudtunk dolgozni. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy semmi sem véletlen, ezt a napot az égiek tervezték így.

Tudjátok, mi tetszett még különösen? Az, hogy a Kriszti saját ruhatárából is válogathattam szebbnél szebb darabokat. Még sohasem éreztem magam olyan gyönyörűnek, mint ezekben a ruhákban. Mindez a csomag árában benne volt, sok más extrával együtt is. Mi direkt az exkluzív csomagot választottuk, mert ehhez a 35 fotó mellé két darab A/4-es méretű, kasírozott verzió is járt. Annak is örültem, hogy 10 képet megkaptunk fekete-fehér változatban is. Nem is gondoltam volna, hogy így teljesen más hangulatot keltenek majd ugyanazok a fotók. Igaz, szeretem az élénk színeket, mégis azt hiszem, hogy a fekete-fehér képek jobban átadják az érzéseket. Mondanom sem kell, hogy ezek közül választottunk kettőt a nyomtatásra, és már el is terveztem a helyüket a szobánk középpontjában.

Életem első élménye volt ez egy profi művésszel, de nagyon jó érzésekkel távoztam. Biztos vagyok benne, hogy a családi fotóinkhoz is Krisztit választjuk majd.