Horgászat közben mindenről szó esik

víz gáz fűtés szerelő

Minden embernek más az érdeklődési köre és ez így van rendjén. Mindenki mást szeret, mindenkinek más a szenvedélye és mindenki más elfoglaltságokat kedvel. Például valaki imádja a játékokat, valaki múzeumba szeret járni, valaki sportol, vagy éppen sokat olvas. Én mindegyik felsorolt kategóriából kiesek, ugyanis egy teljesen más tevékenységet nevezhetek a hobbimnak. Az én kedvelt elfoglaltságom nem más, mint a horgászat.

Ha tehetem, minden hétvégén elmegyek vagy egyedül, vagy valamelyik jó barátommal. Mindkét opció nagyon kellemes szokott lenni. Ugyanis, ha egyedül megyek, akkor van alkalmam teljes mértékben kikapcsolódni és magamra koncentrálni, gondolkozni. Ha pedig társasággal indulok neki a horgászatnak, akkor is remek órákat szoktunk együtt tölteni, elmélkedve a világ nagy dolgairól.

Tudom, hogy sokaknak ez nagyon unalmasnak tűnhet, azonban szerintem mindenkinek ki kellene próbálnia legalább egyszer ezt a programot és elvonulni a nyüzsgő hétköznapok elől. Egy ledolgozott, fárasztó és hosszú hét után a Budapesti felfordulásban én másra sem vágyok, mint egy kis csendre. Hiába nem a belvárosban lakunk, hanem egy külvárosi részen, még ott sem kapom meg azt a nyugalmat, amit kívánna a testem és lelkem.

Ráadásul, a hét folyamán amúgy sincs alkalmam a haverokkal találkozni, hiszen munka után egyből a szeretett családomhoz vezet az utam, hogy minél több időt tölthessek velük. De így legalább, ha valaki pont ráér hétvégén, akkor a horgászat alkalmával jól be tudjuk pótolni az elmaradt találkozókat.

A legutóbb is egy kedves, gyerekkori jóbarátommal mentem, akit már hónapok óta nem láttam. Volt mit bepótolnunk, hiszen 40 felett sem áll meg az élet, mindig akad miről mesélni egymásnak. Vagy a munkában történik valami változás, vagy a házasságban, esetleg a gyerekekkel kapcsolatban adódik sok-sok beszédtéma.

Persze emellett általános dolgokról is sokat elmélkedtünk, meg amúgy is minden témáról elkanyarodtunk valami teljesen más irányba. Arról is szó esett például, hogy mitől lesz profi egy víz gáz fűtés szerelő szakember. Barátomnak ugyanis múlt hónapban igazán meggyűlt a baja a ház vízvezeték rendszerével, és sok időbe telt, mire megtalálta a megfelelő szakembert.

Volt, akit felhívott, de csak hetek múlva tudta volna elvállalni a munkát. Olyan is volt, aki kiérkezett hozzá, csinált valamit, elkért egy halom pénzt, de a probléma azonban egyáltalán nem oldódott meg, mintha semmi sem történt volna. Azon a ponton már kezdte feladni, azonban szerencsére megtalálta a megfelelő céget, aki végül profi munkát végzett házánál.

Rájuk igaz volt minden, amit az ember elvár egy profi víz gáz fűtés szerelő szakembertől. Az első és legfontosabb szerintem, az a tapasztaltság. Ennél a cégnél, nevén nevezve a topvizgazfutesszerelo.hu-nál, ez kétségkívül megvan. A cég ugyanis már túl van a harmincadik évfordulóján. Én úgy gondolom, hogy ez a szám magáért beszél!

Persze nem elég, ha hosszú ideje működik a cég, ugyanis az elvégzett munka leginkább a szakemberek szakképzettségétől és munkamoráljától függ. Fontos, hogy egy víz gáz fűtés szerelő szakember tapasztalt legyen, precíz és nagy tudással rendelkezzen. A nagy tudás alatt azonban nem azt értem, hogy egyszer elvégzett egy iskolát vagy tanfolyamot, és azóta az ott tanultakból él. Sokkal inkább azt, hogy folyamatosan naprakészen tartja magát és időről időre gyarapítja a tudását. Ez szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki igazán jó szaki legyen! A topvizgazfutesszerelo.hu csapata csupa olyan szerelőkből áll, akik már jó ideje a szakmában vannak és igazi profiknak számítanak a szakterületükben. Emellett a cég is hasonló mentalitással rendelkezik, mint én, hiszen a kollégákat folyamatosan küldik képzésekre még a mai napig és maximálisan naprakészen tartják őket.

Ne tévesszen meg senkit az sem, hogy nem csak egy specifikus területtel foglalkoznak. Szolgáltatáspalettájuk ugyan nagyon sokszínű, mégis mindenben remek munkát végeznek. Egyaránt profik a vízszerelésben, a gázszerelésben, a fűtésszerelésben, a duguláselhárításban, a csatornázásban, sőt, még a csőtörések megoldásában is jártasak.

Ami még inkább megbízhatóvá teszi őket, az az általuk biztosított garancia szolgáltatásaik után. Akár több évre meghosszabbítható garanciát is vállalnak munkáikra, így a garanciaidőn belül bármilyen probléma felmerül, azt díjmentesen javítják neked.

Akkor sincs gond, ha a költségeidet biztosítód kárenyhítésével szeretnéd csökkenteni. A cég ugyanis részletes számlát ad, amit elfogadnak a különböző biztosítók is, és amivel elindítható az eljárás. Szerintem ez minden szempontból hatalmas pozitívum, hiszen sok olyan esetről hallani manapság, amikor a szerelő elfelejtett számlát adni, vagy úgy kellett neki könyörögni, hogy nyugtát kapj az elvégzett munkáról.

Mellettük szól még az is, hogy nem csak Budapest területén, hanem egész Pest megyében dolgoznak. Sok szakember ugyanis a külső kerületekbe is kínkeservesen fárad ki, vagy esetleg nem is vállalja el a munkát, ha távolabbra kell mennie a várostól.

Amivel azonban igazán meggyőzték barátomat, az a kiszállás gyorsasága volt, hiszen még a hívás napján kiérkeztek hozzá és megoldották a problémát. Ezzel teljesen be is igazolódott az, amit az oldalukon írtak a cég ügyfélközpontúságáról. Nekik tényleg az ügyfél elégedettsége a fontos és az, hogy jó tapasztalatokat szerezzenek velük kapcsolatban. A gyors kiszállás, a szakszerű munkavégzés és a hibátlan végeredmény pedig csak is ezt tükrözi.

A kapcsolatot barátom telefonon vette fel velük. Két elérhetőség is adott a weboldalon és mindkettő hívható a hét bármely pontján. Visszahívást is lehet tőlük kérni egy űrlap segítségével, azonban ez inkább a nem sürgős esetekben ajánlott. A hívást követően órákkal később meg is érkeztek hozzá a szakemberek, és alig pár órán belül meg is csináltak minden munkálatot. A barátom csak ámult és bámult, hogy milyen gyorsan, de mégis precízen jártak el. Ráadásul garancia ide vagy oda, azóta sem kellett visszahívni őket, hiszen hibátlanul működik a berendezés és semmilyen meghibásodás nem merült fel.

Szóval azt hiszem, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu mindennek eleget tesz, ami ahhoz kell, hogy kimagasló víz gáz fűtés szerelő szolgáltatást nyújtson valaki. Nálunk hála égnek semmilyen probléma nem áll fenn jelenleg, és nem is fordult elő probléma, mióta a jelenlegi házunkban lakunk. Azonban eddig nem is voltam ismeretében egy szakembernek vagy cégnek sem, akit vészhelyzet esetén kihívhatnék. Most már legalább a zsebemben van egy kontakt, amiben tudom, hogy nem fogok csalódni.

Így hát a legutóbbi horgászat alkalmával nem csak kipihentem magam, hanem egy jó élményt szereztem kedves barátommal, valamint okosabb is lettem egy témában, ami eddig nem kifejezetten volt az én terepem. Na, meg a lényeget majdnem ki is hagytam! Természetesen halakat is fogtunk, amiből aztán egy finom vacsorát főzött a feleségem. Kijelenthetem, hogy ismét megérte erre szentelni egy hétvégi napot. Próbáljátok ki ti is, hogy milyen elvonulni a világ elől, és ne feledjétek: ha gáz van, hívjátok a topvizgazfutesszerelo.hu-t!