Horgászat közben jönnek a jó ötletek

Tudjátok mi az, ami igazán sok stresszel és idegeskedéssel jár? Hát a vállalkozás! Ezért nem véletlen, hogy találnom kellett egy olyan hobbit, ami segít kicsit kikapcsolni. Én a horgászatot választottam, nem véletlenül.

Már önmagában a víz is nyugtatólag hat rám, de mikor pecázom, akkor tényleg teljesen kikapcsolódom. Olyankor csak a halak, a víz, a pecabot és én létezem. A halakat egyébként mindig visszadobálom a vízbe, mert nekem csak az élmény kell, de a hal ízét nem szeretem.

Előfordul azért, hogy ilyenkor is a vállalkozásomra gondolok, de ilyenkor nem idegeskedek, hanem inkább ötletelek. Mivel horgászat közben sokkal nyugodtabb vagyok, ezért tisztább fejjel is tudok gondolni, így mikor ilyenkor kigondolok valamit, az rendszerint mindig jól sül el.

Éppen egy csukát dobtam vissza a vízbe, mikor eszembe jutott, mit is kéne tennem annak érdekében, hogy a vállalatom weboldalát több ember megtalálja.

Ott és akkor beugrott a megoldás: linképítés!

Persze egy ötlet önmagában még nem sokra elég, azt meg is kellett valósítani!

Mivel alapvetően maximalista vagyok, azért csak a legjobb online marketing szolgáltató jöhetett nálam szóba erre a fontos feladatra. Alaposan megfontoltam a lehetőségeket, de végül a választásom egyértelműen a keresobenelso.hu csapatára esett.

A weboldalukról ordított, hogy ők aztán tényleg értik az online vállalkozások világát. A weblapjuk külalak szempontjából makulátlan volt, de ami engem igazán érdekelt, az a tartalom.

A tartalomra is csak azt tudom mondani, mint a külcsínre: profi, maximalista, tökéletes.

Sok-sok cikk megtalálható itt, és mindegyik fontos témákat dolgoz fel. Én azt hittem, nagyjából már mindent tudok az online marketing világáról, de hatalmasat tévedtem. A keresobenelso.hu weboldalán elég volt 1 órát elöltenem ahhoz, hogy belássam: rengeteg még a tanulnivalóm.

A cikkek nem csak tanulságosak, de jól tagoltak is, szóval egyáltalán nem jelent nehézséget az elolvasásuk. Nyugodtan tegyetek Ti is egy próbát velük! Már egy darab cikk elolvasása után tudatosulni fog bennetek, hogy ők igazi profik!

Egy kicsit eltértem az eredeti témától, ezért szeretnék visszatérni a linképítéshez! Ez egy kiváló módszer arra, hogy a weboldalad ott legyen a Google valamelyik előkelő helyezésén. Ez persze csak akkor igaz, ha profik végzik el ezt a feladatot.

Én tapasztalatból mondhatom, hogy ők profik, hiszen a weboldalam már az első helyen található a keresőben az összes fontos kulcsszóra! Ennek köszönhetően a bevételeim valami brutális növekedésnek indultak! És ez még csak a kezdet, hiszen még maradtak olyan kulcsszavak, melyekben tovább fejlődhet a weblapom.

Úgy gondolom, hogy az ő munkájuknak köszönhetően a vállalkozásom jövője biztosítva van, hiszen mindig lesznek vevőim! Ha Ti is szeretnétek ilyen kényelmes helyzetbe kerülni, akkor egy pillanatig se habozzatok tovább, és kérjetek tőlük ajánlatot! Garantálom, hogy életetek egyik legjobb üzleti döntése lesz ez!