A család új hobbijának támogatója: a kerékpártartó

Ideje egy új hobbit találni! Kimondtam az egyik legnehezebb döntési folyamatot eredményező kezdőszavakat a családom előtt. Új hobbi. Na igen, ilyenkor azért is nehéz kitalálni, hogy mi legyen az, mert öt ember ízlésének nem mindig felel meg minden.

Mindig jól jöttünk ki eddig, amikor valami újba kezdtünk. Mindenkinek tetszettek a horgászással töltött órák, amikor épp az volt soron. De emlékszem a szabadulószoba is teljes siker volt, akárcsak a lézerharc. Most a nagyobbik fiam adta meg a kezdőlökést: menjünk el biciklitúrára! Kiváló ötlet, mind támogattuk is, egyetlen nehézséget láttam csak, ami abból adódott, hogy nincs mivel elszállítanunk a bicikliket. Nekem egyből a híres thule kerékpártartó jutott persze eszembe, de azt nem tudtam megmondani, hogy hol is lehet pontosan kapni ilyet. Szerencsére feleségem már tudta a megoldást.

Rákeresett a weboldalra, ahonnan korábban is vásárolt már ajándékba kiegészítőket az autómhoz, ez nem volt más, mint az autofelszerelesek.hu. Teljesen ledöbbentett, milyen klassz oldalról volt szó. Széles választék volt mindenféle autós kiegészítőből és akár több autótípusra is tudtunk keresni. Ez különösen tetszett, mert elsőre nem is tudtam, melyik autót kéne és melyik kiegészítővel felszerelni. A megfelelő termék kiválasztását a technikai leírás és a vélemények, visszajelzések funkciók segítették.

De vissza a thule kerékpártartóra! Természetesen megtaláltuk, amit kerestünk. De nem is akárhogyan! Eleve csak a thule kerékpártartókból találtunk rengeteget, azt sem tudtuk melyikhez nyúljunk először. Már a keresgélésnél elégedetten nyugtáztam, hogy az árak kifejezetten barátságosak, főleg, ha számításba vesszük, hogy milyen híresen jó minőségű tartókról van szó. Amikor elmerültünk egyes típusokban és azok funkcióiban egyre tisztább lett a kép, hogy mit is kéne választanunk. A végső döntésben persze nagy szerepet kaptak a technikai paraméterek, amiket összehasonlítottunk, akárcsak az árakat. A biztonság kedvéért felvettük a kapcsolatot a weboldalon megadott elérhetőséggel, ahonnan gyorsan érkezett is a készséges, kimerítő válasz, minden kérdésünkre. Egyszerűen szuper élmény volt az egész vásárlás. Még azért hozzáadtam pár apróságot a kosárhoz, szigorúan olyanokat, amik akciósak voltak, majd meg is rendeltük a tartót. A raktárról rendelt termékek hamar eljutottak hozzánk és perceken belül fel is tudtuk szerelni őket. Már csak az utazás maradt hátra.