Borozás, társasozás, barátok

Tudom, hogy ez kortalan műfaj, nekünk viszont régen nem volt szokásunk, hanem csak a korosodással jött meg a kedvünk a társasozáshoz. Főleg mióta nem járunk zajos helyekre szórakozni, és finomabb borokat kóstolgatunk, mert valahogy mindenki ráunt a társaságban a sörre. Meg mióta volt a covid, és négy fal közötti, jó szórakozást kellett találni.

De igen örvendetes, hogy megtaláltuk, meg az is, hogy a hunniakristaly.hu-t megtaláltam… Ez utóbbi főleg.

A neten is ritkábban keresgéltem mindent, régebben. Aztán volt ez a járvány, és a legtöbb cuccot már rendelem, nem járok továbbra sem boltokba, mert kényelmesebb rákeresni és megrendelni. Szóval, beírtam, hogy ” feherboros pohar “, hogy legyen a társaságot mivel, illetve miben kiszolgálnom, és akkor találtam meg a Hunniát. Szokásom még, hogy mielőtt rendelek valahonnan, beírom azt is a keresőbe, hogy mik a vélemények az adott webáruházról, és a Hunniát MINDENKI isteníti, imádja. Éttermi dolgozók, beszerzésért felelősek, a sütés-főzés félamatőr szerelmesei, ilyen vállalkozásokban utazók stb… Mindenki. Beteszem ide, nekem mi volt az első oldal náluk, amit megnéztem, hátha nektek is ez egy nagy korszak kezdete lesz: feherboros pohar.

Én azóta már millió dolgot rendeltem tőlük, a társasozás és a borkóstolás mellett a sütögetés is a hobbink lett a feleségemmel és innen vásároltunk egy rakás konyhai cuccot, meg az itthoni vendéglátáshoz is csomó mindent. Nézzétek át mindenféle menüpontot ott, a felső sorban, mert sok érdekesség lesz, noha látjátok, hogy ez profi helyeknek is való, sőt, gondolom, hogy eredetileg számunkra jött létre, mint beszállító/kereskedés. A vevői visszajelzésekből – akár ott az oldalon is – viszont az jön le, hogy millió társadalmi réteg és csoport megtalálta már őket, mert itt aztán van választék. A fehérboros pohár linkemen láthatjátok, én is mennyit görnyedhettem, mire ekkora bombasztikus választékból kiszúrtam azt, ami a legjobb lesz, de én ezt a jelenséget imádom. Olyan jó délutánokat tölteni a válogatással, mert olyan jó új és szép dolgokat venni… Vagy akár csak hasznosakat. Bármit, aztán meg várni a futárt…

De amúgy az ő site-jukat olvasgatni is szoktam. Főleg a hírek fület, de mást is (ha legörgettek, látjátok, hogy van náluk jócskán időtöltési lehetőség, nem csak rendelési opciók). Írják, hogy “Mire jó egy hámozókés?”, milyen keverőtálat mihez érdemes választani, kicsit onnan tanultam meg főzni és sütni. Erről a felületről. De, a lényeg, hogy ha bármi kell a konyhába, akkor náluk azonnal tudok szerezni. Ugyanígy vannak ezzel, ahogy olvasom a komolyabb vendéglátók, házhoz szállítós helyek, kifőzdék (van ma már egy csomó, aki főleg kiszállításra rendezkedett be, és nekik is vannak külön termékcsoportok és termékkategóriák). Bárki, akinek étkeztetnie kell, akár tömegeket.

Megtalálhatják, amit keresnek, azok a valakik is, akik nyári fesztivál-étkeztetést, vagy egyéb programokat szerveznek, és azokhoz szereznek be bármit, szóval tényleg hibátlan a shop. Én nagyon magas helyre teszem már a kedvenc webáruházak listáján! Pedig nem is szervezek sátras vendéglátást, csak egy konyhám van…