A férfias programok is járhatnak előnnyel- 3 swarovski karkötővel gazdagodtam

Világ életemben szerettem a sportokat, nem csak nézni, hanem csinálni is. Már kiskoromban elvitt magával édesanyám az edzőterembe, ezzel nagyon jó példát mutatva nekem, itt kezdődött nálam a sport szeretete. Az általános iskolában is nagyon sok sportot kipróbáltunk, többek között kosárlabdát, kézilabdát, floorballt, persze ott még inkább a játék volt a lényeg, nem vettük véresen komolyan a dolgokat.  Rengeteget kellett emellett futnunk is mindenki nagy örömére. Ennek köszönhetően már magamtól járok ki hetente többször is a Margitszigetre és rovom a köreimet. Felnőtt fejjel is nagyon sok sportot kipróbáltam már, de én a csoportos funkcionális edzések mellett teszem le a voksomat.

 

Édesapám már kevésbé tartozik a sport szerelmesei közé, ő inkább a kanapéról szereti figyelemmel követni a sporteseményeket. Ebből adódóan ő egy kevésbé fárasztó kikapcsolódást választott magának sport terén, mégpedig a horgászatot. Nyaranta én is szívesen megyek vele, ilyenkor olvasgatok, napozgatok, csak élvezem a csendet és persze a vele töltött időt. Kifogni nem szeretem a halakat, ugyanis nagyon tudom őket sajnálni. Édesapám emiatt már nem is adja a horgászbotot a kezembe, mert többször előfordult, hogy hatalmas fogást szalasztottunk el az én állatszeretetemből fakadóan. Mivel ő ennyire rajong a horgászatért, ezért amikor őt ünnepeljük akár születésnapról vagy névnapról van szó, nem kérdés, hogy mivel lepjem meg őt, egy új horgászbotnak vagy egy menőbb széknek és mindenféle kiegészítőnek nagyon örül.

Tavaly karácsonykor két darab belépővel leptem meg egy neves horgászkiállításra, mert már nagyon régen vágyott rá és én szerettem volna neki örömet okozni. Akkor még nem sejtettem, hogy szeretné, ha én kísérném el. Végül is úgy alakult, hogy nem bántam meg, egyrészt a vele töltött idő miatt sem, másrészt pedig nagy örömömre és meglepődésemre mindenféle horgászkütyü mellett gondolva a nőkre is volt egy stand ahol gyönyörű ékszereket árultak és én szarka módjára vetettem rá magam. Eleve nehezen döntök, de annyi gyönyörű swarovski karkötő közül szinte lehetetlen választani, ismerjük a bőség zavarát. Persze nem is tudtam, így három darabbal tértem haza, mert ugye minden színben szüksége van egy nőnek hasonló darabokra. Mondanom sem kell, hogy otthon is nagy sikert aratott, így a végén mégiscsak egy darabot tudtam megtartani, mert a két húgom addig rágta a fülem, amíg nekik nem adtam egyet-egyet. Nem sokkal később az interneten böngészgetve ráleltem az oldalra  ahol hasonló gyönyörűségeket lehet kapni. Természetesen órákig lefoglalt a dolog, szerintem kevés helyen lehet ilyen minőségben és választékban swarovski ékszereket kapni.

Tehát hölgyeim, azt tudom mondani, hogy semmilyen férfiasnak tűnő programra, ne mondjuk csípőből nemet, ugyanis mindig gondolnak ránk, nőkre is!